Nieuws

De kracht van goud in een ultiem ritueel

Dit is een echt zintuigelijke ervaring die verder gaat dan een behandeling: een beleving die ontspannende bewegingen combineert met state-of-the-art anti-aging technieken voor momenten van tijdloze ontspanning.

In het hart bevindt zich 1000 MILLE LE MASQUE SUBLIME JEUNESSE, een masker met een innovatieve hydrogeltextuur die de werkstoffen in het TOP-C-Complex in staat stelt om zich diep in de huid te verspreiden. De huid krijgt een ongelooflijk gevoel van frisheid en welzijn.

De buitengewone werkstoffen werken in synergie voor een compleet effect op de tekenen van huidveroudering te bieden: hydratie, regeneratie, gladde huid, stevigheid, elasticiteit en vermindering van rimpels.

Deze behandeling introduceert de verwarmde oshibori om het heerlijke gevoel van absolute luxe te verhogen.

Aan het einde van het ritueel is de huid subliem en onthult ze een nieuwe jeugdigheid.

Rimpel Reductie Therapie

Als gevolg van een ongeluk of operatie, na brandwonden, ontstekingen, kleine wondjes, acne of continue krabben aan de huid kunnen littekens ontstaan. Ook rimpels zijn als het ware littekens van de tijd. Littekens en rimpels hebben gemeen dat het natuurlijke volume van de huid ter plaatse is veranderd. De gepatenteerde hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie werd ontwikkeld met als doel het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats. Dit gebeurt door middel van krachtige, doelgerichte massagetechnieken diep in het onderliggende huidweefsel door een gespecialiseerde hannah huidcoach.

Wat zijn de resultaten?

Bij littekens is het onderliggende bindweefsel verkleefd en qua volume verplaatst. Door de diepwerkende hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie toe te passen, wordt het huidvolume verplaatst naar die locaties, waar het oorspronkelijk vandaan kwam. Een verkleefd litteken wordt hierdoor van de onderhuid losgemaakt. Op deze manier worden de littekens aanzienlijk minder zichtbaar. Dit effect is wetenschappelijk bewezen en toont aan dat er een huidverbetering van maar liefst 35 tot zelfs 80% kan plaatsvinden! Het litteken wordt beduidend soepeler en de kleur verbetert. Ook bijkomende hinder zoals jeuk, pijn, roodheid en verdikkingen verminderen aanzienlijk.

Voor meer informatie kunt u altijd een kosteloze intake inplannen.

Beste lezer,

Na bijna 6 jaar aan huis te hebben gewerkt, is het tijd voor de volgende stap: een nieuwe praktijkruimte!

Vanaf maandag 6 augustus 2018 zal de salon gevestigd zijn aan
de Sint Bernulphusstraat 13d te Oosterbeek op de 2e etage van het kantoorverzamelgebouw Miracor”.

Het volledige bezoek- en postadres is:
Sint Bernulphusstraat 13d
6861GS Oosterbeek

Het telefoonnummer dat bij u bekend is blijft ongewijzigd en de salon blijft uitsluitend geopend op afspraak. Naast een grotere en professionelere werkruimte is het kantoorverzamelgebouw o.a. voorzien van een lift en airconditioning.

Parkeren is mogelijk in de Sint Bernulphusstraat aan de straat of op het parkeerterrein achter het Gemeentehuis naast de Bibliotheek. 
De parkeervakken voor het kantoorverzamelgebouw zijn gereserveerd voor andere bedrijven.

Hopelijk mag ik u binnenkort verwelkomen in mijn nieuwe praktijkruimte!

Met vriendelijke groet,
Manon van Lent

Tijd om de winter achter je te laten en je huid te verjongen dankzij de limited edition behandeling SOIN PERFECTION FLEURS DE PRINTEMPS van Maria Galland Paris

De winter is voorbij! De wereld staat in bloei en het is hoog tijd dat je huid kan mee genieten van de lente. Na de stormachtige wind en de droge lucht van de koude wintermaanden schreeuwt je huid waarschijnlijk om aandacht. Je hebt geluk: Maria Galland Paris heeft een limited edition SOIN PERFECTION FLEURS DE PRINTEMPS en een reeks producten ontwikkeld om de winterblues van je af te schudden.

Soin Perfection Fleurs de Printemps

De SOIN PERFECTION FLEURS DE PRINTEMPS is ontwikkeld om je huid te kalmeren, hydrateren en te verlichten en is alles wat je nodig hebt om de lente in je armen te sluiten. Een gekwalificeerde schoonheidsspecialiste van Maria Galland Paris begint met het reinigen en peelen van de laatste restanten van de winter voordat ze je huid – en ziel – doordrenkt met geurige lentebloesems door middel van twee producten uit de limited edition.

Het eerste, 009 ESSENCE PIVOINE, zal je huid wakkermaken en het vochtgehalte aanvullen. Tegelijkertijd verbetert het de glow en bewaakt het je huidbeeld. Het tweede, MASQUE PERFECTION AUX 4 FLEURS, zal de verhelderende en poriënzuiverende complexen van sleutelbloem, viooltjes, ogentroost en zijdeboombloesem vrijlaten om poriën te verfijnen en je huid een gelijkmatige, egale teint te geven. Ten slotte laten crèmes en serums die aan je individuele behoeften zijn aangepast, je er weer verkwikt, verfrist en verjongd uitzien.

Ook thuis een stralende lentehuid

Thuis kun je je verblindende lente-uitstraling behouden door 340 SÉRUM LUMIN’ÉCLAT en 360 CRÈME SOYEUSE LUMIN’ÉCLAT te integreren in je beautyroutine en zo je huid een extra stralende boost te geven. Om andere tekenen van een droge huid aan te pakken gebruik je 98 SÉRUM HYDRATANT INTENSE samen met ofwel 96A CRÈME HYDRA INTENSE PLUS ofwel 96B CRÈME HYDRA-NUTRITIVE INTENSE en sluit je af met 99 SOIN HYDRATANT PERFECTEUR ÉCLAT voor een perfecte voorjaarsfoundation.

De combinatie van het witte-pioenroosextract met SPF 25 zal je huid helder, fris en soepel houden. Gebruik voor een extra boost 007 ESSENCE HYALURON om vocht in te brengen in de gevoelige zone rond je ogen, en je ziet er zichtbaar jonger en stralender uit. Als laatste, voor je de deur uitgaat, breng je 599 POUDRE PERFECTEUR ÉCLAT aan op je gezicht voor een klaar-voor-de-lente uitstraling zonder moeite en een ongelooflijk gelijkmatige en perfecte teint.

hannah introduceert met trots niet één maar twee nieuwe revolutionaire producten! In aanvulling op de bestaande Red Line zijn er nu de Brilliant Touch en het Primum Elixer.

Brilliant Touch: op je ‘selfie-best’!

In deze tijd waarin ‘selfies’ aan de orde van de dag zijn, wil iedereen met een prachtige en stralende huid op de foto. Velen gebruiken hiervoor filters of apps op hun smartphones, om zo voordelig mogelijk voor de dag te komen. Het gaat soms zo ver, dat mensen niet meer herkenbaar zijn in real life. Met Brilliant Touch van hannah zie jij er de hele dag op je ‘selfie best’ uit.

De formule van dit unieke product bevat het exclusieve witte Diamond Core Powder. Dit luxueuze poeder zorgt voor een direct soft focus-effect dankzij de licht weerkaatsende werking. Hierdoor krijgt de huid onmiddellijk een gave, opvallend heldere én mooie egale uitstraling. Doordat het tevens siliconenolie bevat, worden kleine oneffenheden onmiddellijk opgevuld en laat het de teint egaal en gematteerd achter, zonder enig vetspoortje. Met Brilliant Touch zijn filters en make-up niet echt meer nodig om prachtig op de foto te staan! 

De samenstelling van Brilliant Touch werkt op de lange termijn intensief huidverbeterend bij rimpels en met name huidverslapping. Dit is dankzij de hightechwerkstof Progeline™. Dit is een peptide die afkomstig is van Elafin: een enzymvertragende werkstof, die de integriteit van de extracellulaire huidmatrix reguleert. Deze hightechwerkstof bestaat uit drie hoogwaardige aminozuren en die zorgen er samen voor dat de verschijning van rimpels effectief verminderd wordt, maar ook dat huidverzakking en -verslapping krachtig bij de kern aangepakt worden. 

Primum Elixer: een peeling geschikt voor elk huidtype! 

De huid heeft een regelmatige dieptereiniging nodig in de vorm van een peeling, om mooi glad én langdurig jeugdig te blijven. Maar de meeste peelings kunnen niet in de zomer gebruikt worden en zijn vaak niet geschikt voor mensen met een gevoelige of donkere huid. Het nieuwe revolutionaire Primum Elixer is een milde maar zeer effectieve peeling op basis van 10% amandelzuur en kan zelfs bij gevoelige en donkere huidtypes gebruikt worden!

Doordat de peeling minder diep in de huid dringt dan andere peelings, kan het zelfs in de zomermaanden gebruikt worden. Wel te allen tijde in combinatie met een crème met voldoende SPF.

Deze peeling werkt tegen hyperpigmentatie en huidverkleuringen voor een jeugdig ogende huid. Daarnaast zorgt de geavanceerde samenstelling voor een regeneratie van de huideigen collageen- en elastinevezels, voor een voelbaar én zichtbaar stevigere huid.

Dankzij de krachtige antibacteriële eigenschappen van amandelzuur kan het Primum Elixer gebruikt worden bij de behandeling ofwel voorkomen van onzuiverheden. De talgproductie wordt gereguleerd waardoor het acne kan verminderen of zelfs voorkomen.

Primum Elixer is een kuurproduct dat op advies van een hannah huidcoach gebruikt wordt. Afhankelijk van de conditie van de huid kan dit product 3, 5 tot 8 dagen achter elkaar gebruikt worden. In overleg met de huidcoach, kan Primum Elixer worden herhaald voor een gladde, stralende, jeugdige en ontvankelijke huid.