Het is lente: verwen je huid met flower power

Het is lente: verwen je huid met flower power

Tijd om de winter achter je te laten en je huid te verjongen dankzij de limited edition behandeling SOIN PERFECTION FLEURS DE PRINTEMPS van Maria Galland Paris

De winter is voorbij! De wereld staat in bloei en het is hoog tijd dat je huid kan mee genieten van de lente. Na de stormachtige wind en de droge lucht van de koude wintermaanden schreeuwt je huid waarschijnlijk om aandacht. Je hebt geluk: Maria Galland Paris heeft een limited edition SOIN PERFECTION FLEURS DE PRINTEMPS en een reeks producten ontwikkeld om de winterblues van je af te schudden.

Soin Perfection Fleurs de Printemps

De SOIN PERFECTION FLEURS DE PRINTEMPS is ontwikkeld om je huid te kalmeren, hydrateren en te verlichten en is alles wat je nodig hebt om de lente in je armen te sluiten. Een gekwalificeerde schoonheidsspecialiste van Maria Galland Paris begint met het reinigen en peelen van de laatste restanten van de winter voordat ze je huid – en ziel – doordrenkt met geurige lentebloesems door middel van twee producten uit de limited edition.

Het eerste, 009 ESSENCE PIVOINE, zal je huid wakkermaken en het vochtgehalte aanvullen. Tegelijkertijd verbetert het de glow en bewaakt het je huidbeeld. Het tweede, MASQUE PERFECTION AUX 4 FLEURS, zal de verhelderende en poriënzuiverende complexen van sleutelbloem, viooltjes, ogentroost en zijdeboombloesem vrijlaten om poriën te verfijnen en je huid een gelijkmatige, egale teint te geven. Ten slotte laten crèmes en serums die aan je individuele behoeften zijn aangepast, je er weer verkwikt, verfrist en verjongd uitzien.

Ook thuis een stralende lentehuid

Thuis kun je je verblindende lente-uitstraling behouden door 340 SÉRUM LUMIN’ÉCLAT en 360 CRÈME SOYEUSE LUMIN’ÉCLAT te integreren in je beautyroutine en zo je huid een extra stralende boost te geven. Om andere tekenen van een droge huid aan te pakken gebruik je 98 SÉRUM HYDRATANT INTENSE samen met ofwel 96A CRÈME HYDRA INTENSE PLUS ofwel 96B CRÈME HYDRA-NUTRITIVE INTENSE en sluit je af met 99 SOIN HYDRATANT PERFECTEUR ÉCLAT voor een perfecte voorjaarsfoundation.

De combinatie van het witte-pioenroosextract met SPF 25 zal je huid helder, fris en soepel houden. Gebruik voor een extra boost 007 ESSENCE HYALURON om vocht in te brengen in de gevoelige zone rond je ogen, en je ziet er zichtbaar jonger en stralender uit. Als laatste, voor je de deur uitgaat, breng je 599 POUDRE PERFECTEUR ÉCLAT aan op je gezicht voor een klaar-voor-de-lente uitstraling zonder moeite en een ongelooflijk gelijkmatige en perfecte teint.