Manon van Lent

In 2007 ben ik begonnen aan de opleiding schoonheidsspecialiste aan het ROC Rijn IJssel in Arnhem. Ik heb daar eerst de basis opleiding gedaan en aansluitend de Allround opleiding van een jaar.

Na mijn opleiding ben ik mezelf gaan oriënteren naar waar mijn hart ligt in het werk als schoonheidsspecialiste. Ik kwam er achter dat ik meer wilde dan de ‘gewone’ schoonheidsspecialiste. Ik wilde mezelf onderscheiden door voor huidverbetering te gaan.

In 2012 ben ik gestart met het opbouwen van mijn eigen praktijk.

In 2014 heb ik meegedaan aan de Beauty Award, de hoogst haalbare prijs in de beautybranche. Ik ben voor die prijs genomineerd en bij de beste 3 nieuwe salons geëindigd. Een prestatie waar ik ontzettend trots op ben.

In 2016 ben ik gaan werken met het merk Maria Galland. Maria Galland biedt de ideale combinatie tussen huidverbetering en ontspanning. Naast diverse behandelingen biedt Maria Galland ook een eigen productlijn om thuis uw huid stralend en in topconditie te houden.

Ondertussen werk ik met twee fantastische product merken Maria Galland en HydroPeptide. Een mooie combinatie producten waar ik voor iedere klant het beste aan te bieden voor zijn of haar huid behoefte en wens.

Tijdens de eerste kennismaking start ik met een gratis en vrijblijvende intake en huidmeting om de conditie van uw huid te beoordelen. Vanuit de eerste huidmeting kan een persoonlijk stappenplan worden opgesteld om uw huid zo optimaal mogelijk te verbeteren en vervolgens in topconditie te houden.

Manon van Lent