Maria Galland

In de voetsporen van schoonheid.

Al meer dan 50 jaar houdt Maria Galland zich bezig met een grote opdracht: innerlijke en uiterlijke schoonheid met elkaar in overeenstemming brengen. De Grande Dame Maria Galland was er toen al van overtuigd dat de huid ,,een mozaïek is van veel uiteenlopende behoefte’’, waarvan de persoonlijke uitstraling in stand gehouden kan worden met ,,schoonheidsverzorging op maat’.
Met een heel persoonlijke maat.

Persoonlijkheid
Ons begrip over schoonheid

Schoonheid heeft niet alleen te maken met het uiterlijk. Schoonheid heeft ook te maken met KARAKTER. Het is een passie om je met hart en ziel te wijden aan een groot idee. Schoonheid heeft PERSOONLIJKHEID nodig en is iets individueels. Dan krijgt schoonheid ook een natuurlijke charme. Dat hebben we begrepen en deze FILOSOFIE is ons uitgangspunt tot in elk detail. Uw huid is een MOZAÏEK van veel uiteenlopende behoeften – wij behandelen haar ook zo. Met efficiënte werkstoffen en het belangrijkste van alle gereedschappen: de HANDEN. Wij zijn van mening dat je EMPATHIE en WAARDERING het beste kunt uiten door zeer persoonlijk te werken. Voor ons is schoonheid niet alleen een vraag van uitstraling. Schoonheid is ook een visie.
U bent voor ons uniek – uw verzorging moet dat ook zijn.

Concept
Met respect behandelen

De perfecte behandeling kun je leren – echte schoonheid kom van binnenuit.
Daarom ondersteunen wij onze experts niet alleen met intensieve OPLEIDINGEN en BIJSCHOLING. Wij letten er ook op dat ze goed bij ons passen. Pas dan passen ze ook goed bij u. Met een persoonlijk adviesgesprek en een zorgvuldige huidanalyse. Met een persoonlijk BEHANDELINGS- en VERZORGINGSCONCEPT. Met een innovatief assortiment en een unieke filosofie. Tegelijkertijd geven wij u en uw huid iets heel bijzonders: een schoonheidsbehandeling op maat met uiterst efficiente producten. Kortom: wij behandelen u met het grootste RESPECT.